COVID-19-EPIDEMIN

Pixnekliniken tar emot klienter

Du liksom alla andra är som tidigare välkommen att ta kontakt (telefon 040 650 8112 eller 040 650 8113 samt via pixnekliniken@malax.fi eller förnamn.efternamn@malax.fi) för att få handledning och råd i frågor kring vård- och rehabiliteringstjänster inom missbrukarvården.

Pixnekliniken följer kontinuerligt och noggrant med rekommendationer och restriktioner som utfärdas från Finlands regering och THL (Institutet för hälsa och välfärd) för att bromsa smittspridning av coronaviruset.

Malax kommuns ledningsgrupp ger dagligen uppdaterad information, också till oss på Pixnekliniken, att följa för att bromsa och förhindra smittspridningen av coronaviruset.

Observera att du inte kan inleda vård och rehabilitering på Pixnekliniken just nu om du har förkylningssymtom, influensa eller är i karantän.

Besök av anhöriga och vänner sker helst utomhus tillsvidare på Pixnekliniken enligt givna och gällande restriktioner. Kontakt och stöd till person på vård kan istället ske genom telefonsamtal.

Pixnekliniken finns till för Dig som är i behov av vård och rehabilitering orsakade av beroendeproblematik och beroendesjukdom.

Ta gärna kontakt om Du har frågor!

Camilla Berts-Orre, chef för missbrukarvården, 040 650 8113, camilla.berts-orre@malax.fi

COVID-19-EPIDEMIN, Kommuninfo 4/2020 (8 maj 2020)

Pixneklinikens tjänsteutbud i fråga om telefonrådgivning, rehabilitering med dygnetruntvård och överenskommelser om individuella stödsamtal fungerar oförändrat i enlighet med social- och hälsovårdsministeriets påminnelse.